Hvordan fungerer Hemmelig Nisse

Vi minner om at påmeldingen stenger 11. desember kl 11.00!
Trykk her for å melde deg på

Hemmelig Nisse fungerer kort fortalt som «Secret Santa» som flere har vært med på før. Alle på en arbeidsplass/vennegruppe/familie trekker et navn, lager/kjøper en gave og leverer gaven til personen de har trukket – men dette foregår anonymt.

Det som gjør Hemmelig Nisse annerledes er at så lenge du bor i Norge, så har du mulighet til å være med på arrangementet.

Hemmelig Nisse foregår gjennom Posten, og du kan både sende og motta gave fra alle landets kroker.

Hvis du ønsker å lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger, trykk her for mer informasjon.

Slik fungerer det:

  1. Du registrerer deg med kontaktinformasjon og svarer på noen spørsmål på www.hemmelignisse.no mellom 17. november og 11. desember kl 11.
  2. Vi vil mellom 1.-11. desember sende deg informasjon om hvem du skal sende en gave til. Du får tilsendt navn, alder, adresse og vedkommende sine svar på spørsmålene fra registreringen.
  3. Du lager/kjøper en gave til din gavevenn. Klarer du å lage/kjøpe en gave som passer til hen mtp. hvilke svar vedkommende har gitt deg?
  4. Du skriver et fint (og gjerne motiverende) brev til personen der du ønsker hen en «God jul» før du sender pakken av sted med Posten så fort som mulig. Det er veldig lov å være kreativ med brevet!
  5. Vent i spenning på hva din Hemmelig Nisse sender til deg.

Konseptet er enkelt, men gleden kan bli veldig stor!
Hemmelig Nisse skal være Norgeshistoriens hyggeligste arrangement!